`2
danser som flyr 2
Utstyr
  • olympus rd
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger234
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3696} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Birna R.

dette synes jeg fungerer veldig bra. du har truffet det magiske øyeblikket da aktøren overvinner tyngdekraftens begrensning. artistens seier over materier, for å bruke en høytidelig vendig. alt satt i en lavmælt men fungere miljømessig ramme. bra.
Aril T.

Ja, dette synes jeg fungerer mye bedre! Rent & pent! Luft under og foran danseren fungerer bra. For å være skikkelig pirkete ville jeg kanskje prøvd å få gulvet helt parallellt med bildekanten, men det er bare pirk.
Carsten A.

Enig med foregående, men AT: Her er vel veggen ikke sett rett på?
MVH CA
Aril T.

Kanskje ikke, men da er det bare til å vippe kameraet litt. En ser jo ikke taket uansett.
Åse G.

Flotte bilder av danserne som flyr. Jeg liker den fine kontrasten mellom den mørke person og den litt uvirkelige atmosfæren det defuse lyset/skarpheten skaper. Dette er et spennende bilde.
Anders K.

Jeg synes danserns plassering gir en fin motvekt til ''hellende gulv''
Det gir også et ner levende uttrykk av danserens bevegelse(stilling)
Meget bra bilde!!
Nina J.

Her fikk jeg skikkelig sveve følelse,fint
bilde:)
Robert T.

Gratulerer, dette var flått!
Robert D.

Ypperlig bilde som viser at man ikke trenger å bryte med ''lærebokskomposisjon'' for å skape kreative bilder med personlig uttrykk.
Carsten A.

Her gjorde Robert D. en treffende og interessant observasjon, som jeg fullt ut slutter meg til. Det har vært spurt om å få ''gulvet parallelt med billedkanten''. Det er egentlig en misforståelse her. Her gir jo det en ser av veggen rett og slett perpektiv!
MVH CA
Mats N.

Hade golvkanten lutat åt andra hållet = inte alls bra, hade nog rent av varit dåligt! Men som bilden är visad är den helt kanon.Bättre med den omtalade golvkanten som visat oavsett om det är perspektivet eller evt. kameralutning som gett det resultatet vid fotograferingen. Exakt rätt ögonblick!
karine h.

hyggelig at noen likte at gulvet er skjevt. personlig synes jeg det er ok med det skjeve gulvet. har prøvd å beskjære for å få det rett, men syntes bildet mistet dynamikk.

karineh
Tina E.

Stemningsfult og samtidig interessant bilde. I tillegg estetisk flott.
Carsten A.

Etter at jeg så en skikkelig kopi av dette i OKK i går kveld, kan jeg for min del bare legge til at den mini-versjonen vi ser her, litt slapp i toneskalaen som den tross alt er, egentlig bare er en svak gjengivelse av et interessant og sikkert komponert bilde.
MVH CA
Dag T.

Jaja karine :-D
Torbjørn V.

Bra bilde! Bra bilde! Bra bilde! Tatt i akkurat riktige øyeblikk! Meget bra!
lars b.

orker ikke lese alle komentarene.. men UANSETT SÅ VAR DETTE SKIKKELIG FETT!!!
- og det kan sies om mange av bildene dine.
:)
lars
mange l.

Hej Karine

Grattis till en otroligt bra bild.
Ligger en känsla magi i den som imponerar stort på mig. Här står tiden absolut still och jag sätter mig bakåt i stolen och njuter.

MVH/Mange
Øistein T.

fantastisk bilde!! dette kan man betrakte lenge uten å bli lei, tross at det er ufattelig enkelt komposisjonsmessig (få elementer) - kroppsformen hans gir inntrykk av at han svever i luften, han flyter på luft rett og slett.. enda mer impact kunne kanskje vært oppnådd ved å få frem en mer fremtredende skygge av ham i gulvet nede til venstre i bildet..

skulle gjerne sett dette i et stort S/H print!

Øistein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu